Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : (0216) 457 17 33
WEB https://maltepeosmangazi.meb.k12.tr
Adres : Altayçeşme Mah. Bal Sok. No10
VİZYON : Dünü bilen, bugünü yaşayan, yarını gören ve daima ilerleyen bir kurum olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlerimize bağlı, çalışkan, duyarlı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 1.Maltepe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Dünya Çevre Günü Etkinliklerinde Pınar Hoşoğlu 3. olmuştur. 2.Maltepe İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasında Elif Kervanoğlu 2., Pınar Hoşoğlu 3., Ayşegül Aydın 5., Tarık Küçük 7., Elif Sena Kılıç 10. olmuştur.

Öğretim Şekli :Tam Gün - Normal Eğitim
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : E5 karayolu üzerinden otobüs veya metro ile gelirseniz Maltepe Köprüsü durağında inerek, ilk ışıklardan Ersoy Hastesine doğru ilerledikten yaklaşık 300m(3dk) sonra okulumuza ulaşabilirsiniz. Eğer minibüs yolundan yani Bağdat Caddesi üzerinden gelecekseniz Maltepe Belediyesi durağında inerek, karşınıza gelen cami yolu üzerinden 300m(3dk) sonra okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Altayçeşme mahallesi Bal Sokakta bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1.3 km yaklaşık olarak 5dk.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :